Daca reprezinti o institutie publica si cauti solutii durabile pentru gestionarea deseurilor, suntem aici pentru tine. Iti prezentam Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), o metoda simpla si transparenta pentru achizitionarea directa a produselor noastre de pe www.e-licitatie.ro.

 

Daca esti în cautarea unor pubele si containere de calitate superioara pentru institutia ta publica, Containere-pubele.ro este partenerul perfect. Achizitioneaza produsele noastre prin intermediul SEAP pentru o experienta simpla si transparenta. Contacteaza-ne astazi si bucura-te de solutii durabile si eficiente pentru gestionarea deseurilor!


Denumire participant: SC AX PERPETUUM IMPEX SRL
Oras/Județ: Cluj-Napoca / Cluj
Cod Unic de Înregistrare: RO6818298
Tip: Ofertant
Autoritățile contractante au opțiunea de a iniția cumpărări directe prin intermediul sistemului de achiziții publice. În cazul în care doriți să achiziționați produse care nu sunt prezente pe site-ul de achiziții publice, vă rugăm să ne contactați.

Informații de contact:

Adresă de email licitații: pubele@perpetuum.ro
Telefoane: 0749 274 499
Procedura de achiziție prin intermediul SEAP / SICAP:

Identificați produsele dorite
Căutați produsele dorite pe site-ul nostru online www.containe-pubele.ro
Trimiterea intenției de achiziție prin email
Trimiteți un email la adresa pubele@perpetuum.ro specificând produsele dorite și menționând că doriți achiziționarea prin intermediul SEAP / SICAP.
Achiziția prin SEAP / SICAP
Un reprezentant al companiei noastre va lua legătura cu dvs. prin telefon sau email. Comanda dvs. va fi publicată sub forma de pachet pe platforma e-licitatie.ro și vi se va transmite codul CPV și numărul de referință pentru a finaliza achiziția direct. Factura va fi emisă numai după finalizarea achiziției.
Costurile de transport până la sediul Autorității Contractante vor fi stabilite telefonic/email